De Klussenier Kasper van Antwerpen

De Klussenier Kasper van Antwerpen
De Klussenier Kasper van Antwerpen

Ed Hoornikpad 28
3241 DD Middelharnis

Dien uw aanvraag in »

0187 48 67 35
06 5121 3442
kaspervanantwerpen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 61215821

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Kasper van Antwerpen, ik ben getrouwd met Corina en samen hebben wij drie kinderen. Wij wonen met veel plezier in Middelharnis. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning.

Zoals zovelen begonnen als timmerman maar inmiddels zo veelzijdig dat ik iedere opdracht kan aannemen. De meeste werkervaring heb ik opgedaan bij een klein bouwbedrijf. Hier leerde ik als jonge timmerman alle voorkomende renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Destijds had ik al de ambitie om een eigen klusbedrijf te starten, zodat ik kan doen waar ik goed in ben en alles kan regelen op mijn eigen manier. Bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de uitvoering en afwerking van de opdracht maar ook aan kwaliteit van het product.

Wat ik voor u kan betekenen?  Eigenlijk kunt u voor alles op het gebied van verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van uw keuken of badkamer. Maar ook voor alles op het gebied van timmerwerk.

Naast de vakkundige uitvoering mag u van mij ook kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Betrouwbaarheid is de sleutel voor een goede samenwerking. Dit betekent dat we vooraf alles rondom de opdracht bespreken en vastleggen in een vrijblijvende offerte. Daarnaast zijn afspraak is afspraak en 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden bij mij vanzelfsprekend.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? U kunt gerust contact opnemen voor  een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te vertalen naar een bouwtechnisch uitvoerbaar plan.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Middelharnis voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Schutting plaatsen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...